Γράφτηκε στις .

Συνδρομή Συνδέσμου Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Ν. Έβρου προς ενίσχυση του έργου του Συλλόγου «ΣΥΝΕΧΙ-ΖΩ»

 00096986886

Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συνδέσμου επισκέφθηκε την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 τα γραφεία του Συλλόγου Φίλων και Καρκινοπαθών Ν. Έβρου «ΣΥΝΕΧΙ-ΖΩ» για συνάντηση γνωριμίας με το ΔΣ του εν λόγω φορέα και των πολλαπλών δράσεων του. 

Επ' ευκαιρία της επίσκεψης έγινε και η απόδοση της χρηματικής βοήθειας, που συγκεντρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την κινητοποίηση των μελών του Συνδέσμου, προς ενίσχυση και στήριξη του έργου και των διευρυμένων αναγκών λειτουργίας του Συλλόγου «ΣΥΝΕΧΙ-ΖΩ».

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Ν. Έβρου, και κατ’ επέκταση τα μέλη του, ανέκαθεν επιθυμούν – στο μέτρο των δυνατοτήτων τους – να στηρίζουν και να συνδράμουν κοινωνικούς φορείς που επιτελούν ένα τόσο ευαίσθητο και αναγκαίο έργο, όπως στην προκειμένη περίπτωση του «ΣΥΝΕΧΙ-ΖΩ», που ιδίως τα τελευταία χρόνια φαντάζει ακόμη περισσότερο ωφέλιμο και χρήσιμο.

Ο «ΣΥΝΕΧΙ-ΖΩ», από την ίδρυση του έως σήμερα, προσφέρει δωρεάν ενημέρωση και υπεύθυνη πληροφόρηση στα μέλη του, αλλά και σε όλο τον πληθυσμό του νομού Έβρου, με την διενέργεια συνεδρίων, σεμιναρίων, επιστημονικών και άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων, σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Υπήρξε διαλογική συζήτηση, όπου αποφασίστηκε η αλληλοβοήθεια μεταξύ των φορέων, ενώ εξετάστηκαν και πιθανά πεδία συνεργασίας για το άμεσο μέλλον.

 08745788949