Skip to main content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 14:00)

Arab Gulf States english

Το Υπουργείο Εξωτερικών και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά-ΒΕΠ, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας, διοργανώνουν «Webinar για τις αγορές του Αραβικού Κόλπου», την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 14:00.

Στόχος είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων για την οικονομική κατάσταση των αγορών στις χώρες αυτές, όπως έχει αυτή διαμορφωθεί στην μετά COVID- 19 εποχή.

Οι παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν αφορούν τις εξής αγορές:

Ø   Σαουδική Αραβία, από τον κ. Αλέξανδρο Οικονόμου, Σύμβουλο ΟΕΥ Α΄, τ. Επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ Τζέντας

Ø   Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από τον κ. Δημήτριο Θωμόπουλο, Γραμματέα ΟΕΥ Α΄, Επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ Ντουμπάι

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν, από τα στελέχη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων-ΟΕΥ, οι αγορές αρμοδιότητάς τους, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους κλάδους που εμφανίζουν σημαντικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων (Q & A).

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, παρακαλούνται όπως αποστείλουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής τους εδώ έως την Παρασκευή 18/11/2022.

Μετά τη δήλωση συμμετοχής, θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, μέσω της πλατφόρμας Webex.